Kiitos!

Kiitos jätkät! Olemme yhteisymmärryksessä päättäneet olla jatkamatta edustusjoukkueemme pelaajasopimuksia. Aikataulujen yhteensovittaminen, treenien ja pelien sopiminen on tuottanut päänvaivaa jo pidemmän aikaa. Koulut, työt ja muut elämän haasteet alkavat olla aikaa vieviä ja pitkässä juoksussa tämä ei ole ollut mielekästä ja millään muotoa joukkueemme ja yksilöiden edun mukaista. Yhdessä päätimme, että jo sovitut pelit tullaan pelaamaan, mutta tästä päivästä lähtien pelaajat saavat vapaasti etsiä uutta jengiä ja pelata miten ja missä haluavat. Voidaan olla ylpeitä näistä yhteisistä vuosista ja toivotaan jokaiselle tsemppiä tulevaan.

Rootsissa lähes alkuajoista ajoista mukana olleet Bulky, Tabs1e ja Kazap ovat luoneet vahvan ja luotettavan coren, jonka ympärille on ollut helpo rakentaa. Nopearefleksinen, täysin korvaamaton AWP-pelaaja Bulky on jaksanut järjestellä tiimin asioita ja jakanut positiivisuuttaan myös videoklipen ja podcast -haastatteluin. Tabs1e, meidän aggressiivinen, mitään pelkäämätön rifle-pelaaja on suorittanut niin servuilla kuin vapaalla, kovin moni vuorotyöläinen ei pystyisi vastaavaan suorittamiseen. Juniorimme Kazap on Roots aikanaan osoittanut, että hänestä kuullaan vielä. Pätevä rifle-pelaaja joka kykenee aivan käsittämättömiin suorituksiin, kun vaan jengi sitä tarvitsee. Vuosi sitten IGL-rooliin hypännyt rauhallinen Skumi jaksaa yllättää peliälyllään, vieden tiimiä kohti yhteinäsitä pelaamista ja sujuvaa kommunikointia. Muun muassa kamojen käyttö on Skumin hallinnan alla kehittynyt aivan uudelle levelille. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä jengiin hypännyt rifle MiikA on osoittanut kylmähermoisuutta ja niin yksilö- kuin tiimipelaamisen taitoa.

Katsotaan mitä tulevaisuus tuo! 💚