Yhteystiedot

puh. 040 318 2315
nina.roisko@kerava.fi

Roots on Keravan kaupungin järjestämä LAN- ja e-urheilutapahtuma. Tiimin jäseninä ovat:

Nina Roisko, tapahtumatuottaja, puh. 040 318 2315

Jokapaikanhöylä. Tapahtuman yli-innokas toteuttaja, joka uskoo lajin kasvuun ja mahdollisuuksiin. Haluaa tarjota nuorille turvallisen ja hyvän fiiliksen LAN-tapahtuman. Toivoo näkevänsä myös nuorten huoltajat paikalla tutustumassa lajiin. Ota yhteyttä Ninaan, jos haluat tukea tapahtumaa, sinulla on kysyttävää mistä tahansa osa-alueesta tai muuten vain puhelimitse tai meilitse nina.roisko@kerava.fi.

Pekka Järvinen, erityisnuorisotyöntekijä

Pekka on toiminut nuorisotyöntekijänä Keravalla yli 10 vuotta ja ollut Elzun pelitilan kehittäjänä. Hän on sisällä genressä ja omaa vahvat tiedot lajeista. Todella kullan arvoinen apu organisaatiolle.

Tuomas Kiuru, viestinnänsuunnittelija

Suvi vastaa tapahtuman viestinnästä ja nettisivuista. Hän on mukana graafisen ilmeen luomisessa. Hänet tunnistaa tapahtumassa kamera kädessä. Suvi ottaa Ninan lisäksi koppeja median yhteydenotoista osoitteessa tuomas.kiuru@kerava.fi

Jyri Kunttu, varhaiskasvastuksen opettaja

Jyri on tapahtuman nimen ja graafisen ilmeen tekijätiimissä. Hän on mukana kehittämässä e-urheilua Keravalla. Jyri on kasvattaja ja tukee nuoria niin tapahtumassa kuin sen ulkopuolella.

Jarkko Vilhunen, Keravan liikuntavuosi 2019 -koordinaattori

Jarkko on mukana kehittämässä e-urheilua harrastusmuotona Keravalle. Hän on mukana tapahtumantoteutuksessa kaikilta osin. Hän on myös organisaation hartiat ja voima.

Janne Vuorensyrjä, erityisnuorisotyöntekijä

Ilman Jannea ei olisi Rootsia. Hänen ammattitaito, verkostot ja kokemus e-urheilusta ovat korvaamattomia. Hän on Elzulla vetänyt kolme vuotta pelitilaa ja sitä kautta tuntee alueen peligenreä. Organisaation vaatimaton timantti.

Keravalaiset nuoret

Ydintiimin lisäksi mukana erityisen tärkeässä roolissa ovat keravalaiset nuoret, joista yhteensä kuusi on myös kesätöissä tapahtumassa. Lisäksi useita vapaaehtoisia nuoria on rakentamassa tapahtumaa kesäkuun alussa.

Asiantuntijat

Ulkopuolisena asiantuntijana tapahtumassa on mukana Tero Pekkola, CCOY.

Turnaukset (CS, LOL ja Fortnite) tapahtumassa toteuttaa NorthernBytes Ab Oy.