Pelaajapassi

Pelaajapassien ennakkoyynti netissä on suljettu. Loput pelaajapassit myydään tapahtumapaikan lipunmyynnissä. 

Pelaajapassi 50€ sisältää:

 • Konepaikan ja sisäänpääsyn koko tapahtuman ajaksi pe 14.6. klo 16:00 – su 16.6. klo 18:00
 • Pöydän (1m x 0,5m)
 • Sähkön 350W (oma jatkojohto 3–5m mukaan)
 • Verkkopistokkeen (oma johto 7–10m mukaan)
 • Majoituksen lukion tiloissa (oma patja ja makuupussi mukaan)
 • Ruokailut tapahtuman ajaksi
  • Perjantai: päivällinen
  • Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen
  • Sunnuntai: aamupala, lounas

Joukkueen ilmoittaminen

Jos olette tulossa Rootsiin joukkueena, voitte hoitaa ilmoittautumisen kahdella tapaa: a) jokainen joukkueen jäsen ostaa oman pelaajapassinsa tai b) yksi pelaaja ostaa koko joukkueen pelaajapassit (enintään 5 kpl). Saatte myöhemmin sähköpostiinne linkin, jonka kautta voitte ilmoittaa joukkueen nimen ja siihen kuuluvat henkilöt, jotta voimme varata teille vierekkäiset pelipaikat.

Turnauksiin ilmoittautuminen

Roots-tapahtumassa järjestetään CS- ja Fortnite-turnaukset. CS-turnaukseen osallistuminen edellyttää pelaajapassin ostamista etukäteen. Fortnite-turnaus pelataan järjestäjien koneilla, ja siihen voit osallistua myös päivä- tai viikonloppulipulla ilman ennakkoon varattua pelipaikkaa.

CS- joukkueita pyydämme ilmoittautumaan etukäteen – lähetämme tarkemmat ohjeet pelaajapassin lunastamisen jälkeen. Jotta turnaus järjestetään, tulee osallistuvia joukkueita olla vähintään kuusi per laji. Turnausten check-in (virallinen ilmoittautuminen) on ennen turnauksen alkua paikan päällä Roots Gaming infopisteellä.

Pelaajapassien ostaminen

Pelaajapassit ostetaan etukäteen samalla kun varaat pelipaikan. Lipunmyynti alkaa perjantaina 1.3.2019.

Ostaessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita tärkeitä tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Alaikäisen tulee lisäksi ilmoittaa huoltajan tiedot ja hänellä tulee olla huoltajan lupa osallistumiseen.

Ennakkoon maksettuja lippuja ei palauteta ilman erittäin painavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoita tällöin uuden pelaajan tiedot sähköpostilla osoitteeseen nina.roisko@kerava.fi.