Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyöhön esports pt kanssa

Aloitimme yhteistyön e-urheilun vammoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn erikoistuneiden pt & fysioterapeuttien Kevin Morrisin ja Violeta Ivanovan kanssa. Jatkossa voimme tarjota kaikille pelaajillemme fyysiseen hyvinvointiin keskittyvää valmennusta. Valmennusta tullaan järjestämään tiimeille viikottan eri aiheista mm. ruokavalioon, liikkumiseen ja uneen liittyen. Lisäksi tarjolla on pelaajille henkilökohtaisia aikoja, joissa keskitytään esimerkiksi olkapää- tai ranneongelmiin.

Fusce semper justo ultricies, tempus urna id, interdum est. Duis lacinia felis et dui ullamcorper lacinia. Pellentesque pharetra tellus sit amet risus aliquam, at iaculis est faucibus. Cras sed ipsum eget mauris volutpat rutrum sagittis eu dolor. Vivamus placerat tortor diam, non porttitor mauris vehicula non. Duis odio erat, fringilla id volutpat vitae, eleifend eget ipsum. Nunc non metus leo. Phasellus sit amet sapien mi. Integer ut sapien tellus. Sed aliquam urna ac sollicitudin condimentum. Maecenas dictum orci et nibh cursus interdum. Phasellus tristique blandit lobortis. Morbi tincidunt congue lacus nec ultrices. Donec ultrices dictum tortor, et pharetra leo placerat at.